Residentie Nispero in Las Colinas Golf & Country Club

Av. de las colinas 1, 03193 San Miguel De Salinas

 

Omschrijving

Las Colinas Golf en Country Club is gelegen aan de Costa Blanca Zuid, op een privaat domein van 330 hectare groot, volledig geïntegreerd in de natuur en omgeven door heuvels en prachtige mediterrane bossen, op slechts 10 min van de zee. Het resort heeft een internationale reputatie opgebouwd dankzij het exclusieve ontwerp van de villa’s en appartementen met zicht op zee, de hoge kwaliteit van afwerking, het uitgebreide assortiment in sport-, verblijfs-, en vrijetijdsfaciliteiten en de gerenommeerde 18-holes golfbaan.

De exclusieve appartementen van Nispero, telkens met 2 of drie slaapkamers, bevinden zich op één van de hoogste punten van Las Colinas, met gegarandeerd panoramische uitzichten tot soms zelfs de Middellandse Zee. Het project werd zorgvuldig ontworpen, met uitzonderlijke aandacht voor ruime, lichtrijke interieurs die moeiteloos overgaan in aangename buitenruimtes via openslaande deuren met grote glaspartijen. Dit alles wordt gecombineerd met een standaard luxueuze afwerking met de hoogste kwaliteit: domotica, vloerverwarming in badkamers, airco, LED-verlichting,... Bovendien worden de appartementen volledig afgewerkt opgeleverd, inclusief o.a schilderwerken, verlichting, ingemaakte kasten, automatische rolluiken, elektrische apparaten (waaronder zelfs een wasmachine).

Kortom, in alle rust genieten van alle faciliteiten vanuit het comfort van een eigen thuis. Daarbovenop hebben bewoners/eigenaars toegang tot de prachtig aangelegde tuinen, een groot gemeenschappelijk buitenzwembad, ontspanningsruimtes, een beachclub en een gym.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Appartement info op kantoor 3 - 117 m² - NISPERO_01.pdf
verkocht Appartement info op kantoor 3 - 118 m² - -
verkocht Appartement info op kantoor 2 - 92 m² - -

Verdieping 1

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Appartement info op kantoor 3 - 116 m² - -
verkocht Appartement info op kantoor 2 - 91 m² - -
verkocht Appartement info op kantoor 3 - 116 m² - -

Verdieping 2

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
nieuw Appartement € 395.000 3 - 116 m² - NISPERO_07.pdf
verkocht Appartement info op kantoor 2 - 90 m² - -
nieuw Appartement € 395.000 3 - 116 m² - -

Verdieping 3

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Appartement info op kantoor 3 - 120 m² - -
verkocht Appartement info op kantoor 2 - 95 m² - -
nieuw Appartement € 490.000 3 - 120 m² - -