Ruim en lichtrijk appartement - Sint-Andries

Appartement voor € 775

Gistelse Steenweg 142/4, 8200 Sint-Andries
Ref: spir742
3 slaapkamers
1 badkamer
EPC: 232 kWh/m2

Omschrijving

Prachtig en kwalitatief vernieuwd hoekappartement op topligging aan de Sint-Baafskerk in Sint-Andries!

Dit lichtrijk appartement is als volgt ingedeeld: inkomhall met vestiairekast, living op parket met schuifraam naar terras met automatische luifel, volledig ingerichte keuken met AEG-toestellen waaronder ook vaatwasser, aansluitend kleine berging, aparte WC, badkamer met douche, toilet en lavabo met meubel, twee slaapkamers op parket waarvan 1 toegang heeft tot balkon en 1 extra functionele kamer die dienst kan doen als logeerkamer, berging met wasruimte, dressing of bureauruimte. Alle kamers zijn voorzien van ingemaakte kasten.

Er is een lift aanwezig in het gebouw, net zoals een afgesloten, overdekte plaats voor de stalling van fietsen én er is een gemeenschappelijk afvallokaal wat goed beheerd wordt dankzij de conciërge in het gebouw. Met andere woorden, een hele aangename residentie waar het rustig vertoeven is.

Alle ramen worden deze zomer nog vervangen door hoogrendementsbeglazing. Hierdoor komt het appartement vrij vanaf 1 oktober 2021.

De huurprijs van 775 EUR wordt verhoogd met 65 EUR voor de gemeenschappelijke kosten. De individuele kosten voor verwarming, warm en koud water worden betaald adv een provisie in functie van het aantal bewoners.
EPC waarde 232 kWh/m²
232
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Dubbelglas ja
Lift ja
Concierge ja
Prijs € 775,00
Gemeenschappelijke kosten € 65,00
Vrij op 01/10/2021
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Staat Vernieuwd

Panden in de buurt