Residentie Berkenhof

Assistentie-appartement voor € 115.000

Daverlostraat 170/119, 8310 Assebroek
Ref: spir1084
1 slaapkamer
1 badkamer
EPC: 253 kWh/m2
Bouwjaar: 1974

Omschrijving

Residentie Berkenhof is gelegen nabij het bruisende centrum van Assebroek. Maar met een bushalte voor de deur ligt ook het centrum van Brugge binnen handbereik. Ideaal voor bewoners die houden van een stedelijke omgeving, maar dankzij de ligging deels in parkgebied, is er ook een grote groene tuin en een zongericht terras waar het heerlijk vertoeven is.

In de service residentie zelf genieten de bewoners in de gemeenschappelijke ruimtes van het diverse aanbod aan georganiseerde activiteiten. Daarnaast is ook alle zorg voorzien (met een centraal oproepsysteem en permanentie) en is er een boodschappenservice.
De uitbating wordt verzorgd door Armonea. Meer informatie via deze link: https://www.armonea.be/nl/voorzieningen/berkenhof/voorstelling

In het totaal zijn er 120 flats, verspreid over drie blokken, telkens op vier verschillende verdiepingen.
In deze residentie is er een mix van eigenaars/bewoners en investeerders. Momenteel zijn er meerdere flats beschikbaar, zowel flats die momenteel verhuurd zijn, als flats die momenteel leegstaan (geschikt voor onmiddellijke bewoning). Ook zijn er zowel gerenoveerde, als te renoveren flats beschikbaar. De prijzen beginnen vanaf 115.000 EUR. Contacteer ons voor meer info.

Residentie Berkenhof is zowel voor bewoners als voor investeerders enorm aantrekkelijk. Gezien de erkenning als serviceflat geldt er een vrijstelling voor de onroerende voorheffing waardoor het jaarlijks rendement steeds boven de 3% ligt! Vraag nu je bezoek aan via 050/72.02.72 of britt@isera.be
Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
EPC waarde 253 kWh/m²
253
Prijs € 115.000,00
Registratierechten en erelonen € 4.656,78
Vrij op bij akte na betaling
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 1974
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt